dugme Pišite...

Ako želite da se neki tekst nađe na ovom sajtu ili ako imate neku primedbu u vezi sa tekstom koji je već objavljen, pošaljite mejl sa svojim idejama ili kritikama na neku od Bosketovih mejl adresa.

Ako imate neke svoje pesme, priče ili sastave i želite da ih objavite pošaljite ih zajedno sa vašim imenom, imenom škole i grada u kome živite. Sve što pošaljete, a nije u suprotnosti sa sadržajem ovog sajta (nije bezobrazno i ne vređa nikoga), naći će svoje mesto na odgovarajućim stranicama.

Za one koji žele da idu na takmičenje iz srpskog jezika, a nemaju testove sa prethodnih  takmičenja neka se ne ustručavaju da ih zatraže. Dovoljno je samo da napišu mejl i naznače u njemu za koji razred žele testove i oni će stići na vašu mejl adresu.

Ako ne znate da uradite neki zadatak iz matematike ili imate neku nedoumicu u vezi sa  gradivom iz srpskog jezika slobodno se obratite jer Boske - matematičar je tu da vam pomogne.

I na kraju, budite lektor sajta jer Boske nije baš najveštiji u kucanju teksta, pa zbog toga verovatno na stranicama ima mnogo slovnih grešaka. Javite se kada uočite neku slovnu grešku, gramatički nepravilno napisanu reč ili netačnost objavljenu na nekoj od stranica i sve greške će u najkraćem roku biti ispravljene. Boske se unapred zahvaljuje svima.

Boske